Sergio Herman (1970) odziedziczył swoją miłość do gotowania od swojego ojca, z którym przez kilka lat pracował obok siebie w restauracji „Oud Sluis”, zanim przejął ją całkowicie w 1990 roku. - produkty wysokiej jakości od polderów i wód Zelandii, tym samym kładąc podwaliny pod niezrównaną kuchnię „wow”, a ostatecznie przyniosą mu 3 gwiazdki Michelin. W 2013 roku Sergio postanowił zamknąć drzwi restauracji „Oud Sluis”, ponieważ ograniczała go w dążeniu do rozwoju i ewolucji. W 2010 roku otworzył swoją drugą firmę: Pure C Bar & Restaurant w Cadzand-Bad, aw 2014 roku otworzył swoją najnowszą innowacyjną, współczesną restaurację „The Jane”, dawną kaplicę szpitala wojskowego w Antwerpii. Dzięki temu najnowszemu projektowi Sergio udowodnił raz na zawsze, że jedzenie naprawdę jest jego religią.

Czas realizacji: 3-7 dni
D9 H8,5
B5118228B

Być może spodoba Ci się także...

Inne produkty tej marki

Produkt dodany do ulubionych

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.